BIOGRAFIA

///// Quim Varela

Dissenyador Gràfic, Enginyer Multimèdia, Artista Polivalent i Proactiu. Fill i nét d'impressors des d'abans de la Guerra Civil, sempre envoltat de tipografies, màquines i tinta, des de nen. Motiu que va propiciar la seva gran inquietud per les Arts Plàstiques i el Disseny, que sempre li acompanyen. Endinsat al món de la Impremta, va passar per totes les seves etapes, fases i períodes d'aprenentatge, coneixent la trajectòria com a impressor fins a desenvolupar-se en plenitud amb els seus Estudis Superiors.

Actualment, és el responsable a tots els nivells de la Impremta Varela. Dirigeix i administra, gestiona, dissenya i elabora projectes, treballs i encàrrecs segons client i petició. Abasta tot l'entorn del Disseny Gràfic i la seva Intervenció en qualsevol suport o tendència artística. Des de la Pintura mural a les pràctiques visuals i el vídeo, passant pel disseny i programació web. (El seu Portafoli recrea aquest recorregut). El Camp de les Arts Gràfiques es converteix en el leitmotiv i una constant en la seva vida. I no es deté, segueix buscant, trobant, explorant...

C.V.

///////

Estudis

Graduat Multimèdia per la Universitat Oberta de Catalunya UOC,
llicenciat l'any 2011.

Diplomat en Disseny Gràfic per l'Escola Llotja d'Arts, Oficis i Disseny,
llicenciat l'any 2004.

Experiència Laboral

Impremta Varela des de l'any 1992 - Actualment
El treball de la impremta l’ha anat combinant al llarg de la seva vida amb els estudis i altres feines, va començar amb 14 anys i actualment és el gerent.

Cowowo anys 2011 - 2013.
- El plantejament dins de l'equip fundador, era realitzar un intercanvi de coneixements i prestacions vàries al públic especialitzat en el sector del disseny.
A Cowowo, va romandre durant dos anys, el seu paper era de dissenyador gràfic, desenvolupant webs diverses i la particular, a més de crear la Imatge Corporativa i tots els suports aleatoris de la mateixa, evocant plantejaments, storyboards, brainstormings i pressupostant entrades de projectes gràfics i artístics diversos.

El Corte Inglés anys 2001 - 2004.
En el Corte Inglés va treballar dos anys i mig en el departament de publicitat. Van ser els seus inicis com a dissenyador i va haver de passar per tot el procés formatiu, sota revisió i control de supervisors. La seva faceta creativa i artística va quedar silenciada, però li va aportar grans coneixements al voltant dels programes de l'entorn gràfic i molta experiència sobre el funcionament intern d'un gran estudi de publicitat.