TRAJECTÒRIA

/////

La trajectòria fa referència als projectes, tant empresarials com culturals en què s'ha embarcat al llarg de la seva vida, en general com a membre fundador, excepte la impremta que la va fundar el seu avi l'any 35. Donant-li continuïtat així a l'empresa amb la seva tercera generació.Impremta Varela

És l'Empresa Familiar que van emprendre els seus avantpassats un any abans de la Guerra i que persevera. Fundada en 1935 i amb 81 anys d'història, Impremta Varela ha significat l'oportunitat i l'esperança de continuïtat de molt esforç, treball i tenacitat en la seva gestió i organització per entrar al mercat de les Arts Gràfiques; d'ahir i d'avui.
En l'actualitat és un repte constant, tot evoluciona i està en constant canvi i dinamisme. El món global, també aguaita a les Arts i això implica, adaptar-se per romandre, transformar-se per continuar i estar; per quedar-se.
Impremta Varela ha treballat per al canvi, per a la seva prospecció i activitat. Reciclant-se i dimensionándose des de l'ús de la tipografia a l'offset, fins al món digital i tecnològic.

Avui el repte, és majúscul, una crisi econòmica ens assota i fa estralls en tots els àmbits, en el marc de les Arts Gràfiques, la competència és feroç, i obligar-nos a mantenir un model de negoci que resulta voraç en l'era en què vam viure ens posa data de caducitat. Per això, emprèn la tasca de plantejar noves estratègies de mercat per habitar.
La maniobra present és, construir una plataforma online, que resol, com a recurs d'obertura, la Nova Impremta en l'Era Actual. Creant l'accés directe, relacional i simultani, present

ver web

Cowowo

Cowowo és un projecte col·lectiu que respon, a un comportament d'associacionisme i a la petició de la realització del seu projecte final de carrera, com a Enginyer en Multimèdia.
Cowowo volia unir diversos models de negoci en un sol espai, d'una banda construir un coworking, amb tots els espais necessaris que requereix qualsevol autònom o empresa: lloc de treball, sales de reunions, espais de descans, etc. (A més d'incloure office i maquinària especialitzada). Sumat a això, es volia obtenir la polivalència de funcionament, instal·lant l'empresa particular de Disseny Gràfic i Web. De manera que, Cowowo bevia de tots dos costats i, es retroalimentava per subsistir.
En l'actualitat, segueix funcionant al carrer Beates, 1-A (barri de la ribera de Barcelona).

ver web
cowotype

Suburbe

Suburbe va ser un Projecte d'Acció Artística, que es va formar amb l'Associació Cultural Octubre -sense ànim de lucre-, per visibilizar, donar veu i mostrar l'art d'un col·lectiu que no tènia cabuda en galeries o el món elitista de l'art del nostre temps.
Creen una plataforma web per poder produir esdeveniments i mostres d'art online. A més de tot un contingut cultural, al voltant de cada esdeveniment participatiu i per a la transmissió del merescut.
Promouen, la "Primera Mostra d'Art sota la ciutat" de Barcelona en 2004. Actualment assistirem a la quarta mostra i auguro la seva continuum.
L'associació segueix en actiu. El seu compromís va cessar en honor de noves inquietuds artístiques, encara que sempre obert a proposicions conciernentes.

ver web
cowotype